HMS Host - Umoe fikk ny nettside levert og lansert på rekordtid

Publisert 19.01.17 av Helge

Vi ble kontaktet av HMS Host - Umoe AS, et selskap eid av HMS Host og Umoe Restaurants i fellesskap, i slutten av november. De ønsket seg ny nettløsning designet og utviklet før jul. De ble ikke skuffet.


Etter en ukes hektisk jobbing med design og utvikling av ny nettside var vi klare til å presentere en komplett nettløsning for kunden. Vi var avhengige av suksess for å ha håp om å nå tidsfristen før jul.

Presentasjonen gikk over all forventning og nettløsningen ble godkjent med små endringer. Opplæring i Umbraco CMS ble avtalt til 1 desember. Teamet hos HMSHost-Umoe F&B Company tok utfordingen med å lære seg et nytt system på strak arm og før julen ringte inn var de klare med alt innhold på den norske versjonen av nettsiden og det gjensto kun småtteri på den engelske. Lanseringsdato ble satt til 3. januar og vi kunne ta juleferie med god samvittighet.

Vi takker HMSHost-Umoe F&B Company for et spennende oppdrag og berømmer deres prosjektansvarlige for en strålende innsats og en ukuelig optimisme.

Klikk her for å gå til nettsiden.


Nok et Dbate prosjekt levert på tid og til avtalt pris!